Your search results

Phoenix

S LINE

 

 

 Viitorul mobil. Redefinit.

Casa mobilă Phoenix reprezintă doar una dintre viziunile noastre despre viitor. Anii noștri de experiență, cooperarea strânsă cu partenerii și clienții și încrederea acestora ne oferă o motivație suplimentară pentru a dezvolta produse inovatoare. Anumite soluții implementate sunt utilizate pentru prima dată și, ca atare, stabilesc și direcții de dezvoltare viitoare.

Exterior

Phoenix este conceput ca un spațiu flexibil de dimensiuni compacte, cu elemente inovatoare și multifuncționale de construcție și echipamente. Unitatea are un design compact care, în timpul utilizării, se deschide cu două terase pliabile vertical care formează o zonă de soare și umbră pentru a se odihni în fața și în spatele casei.

Caracteristici exterioare

Phoenix are un design compact care, în timpul utilizării, se deschide cu două terase pliabile vertical care formează o zonă de soare și umbră pentru a se odihni în fața și în spatele casei.

Interior

Flexibilitatea inovatoare a mobilierului și designul contemporan sunt caracteristicile cheie ale casei mobile Phoenix.
 

Caracteristici interioare

Patul principal este ascuns în panoul de perete, care se formează într-o zonă de dormit prin scaune. Al doilea dormitor este format în zona patului de zi, cu un pat suplimentar ascuns sub el. Dulapurile sunt integrate în plicul de construcție al casei și se utilizează conceptul de dulapuri comune (sistem de depozitare centrală). Echipamentul de bucătărie este deschis spre exterior și în interiorul casei. Designul bucătăriei este adaptat modului de viață mediteranean, plasat în afara zonelor de locuit cu terasă proprie, cu bar de cristal. Poate funcționa independent sau ca parte a interiorului camerei de zi.

PHOENIX ONE - 51.375 € + TVA

Numar de paturi
   4+1
Numar de dormitoare
2
Numar bai
1
Lungime
8,00 m
Latime 
3,90 m
Inaltime
3,45 m

PHOENIX TWO - 54.625 € + TVA

Numar de paturi
   4+1
Numar de dormitoare
2
Numar bai
1
Lungime
8,00 m
Latime 
3,90 m
Inaltime
3,45 m

Compare Listings